Vaihtolavat pihatalkoisiin ja rakennustyömaille


Vaihtolavat tulevat tarpeeseen, kun roskaa ja jätettä tulee paljon. Esimerkiksi taloyhtiön pihatalkoissa on helppo viedä haravoidut lehdet vaihtolavalle, jolloin lehdet eivät jää pihan kulmalle pyörimään. Erilaiset suursiivoukset onnistuvat myös helposti vaihtolavojen avulla. Rakennustyömailla vaihtolavat helpottavat ja nopeuttavat merkittävästi jätteiden käsittelyä.

Toimitamme vaihtolavat Turun talousalueella erilaisiin tarpeisiin. Oli tarpeesi sitten lyhytaikainen ullakon siivous tai pitkäaikainen rakennustyömaa, löydät meiltä lavat. Vuokraamme ja toimitamme vaihtolavat esimerkiksi haravointitalkoisiin, rakennustyömaille, purkukohteisiin ja suurempiin siivousurakoihin. Meiltä on saatavissa myös vaihtolavat ylijäämämaan kuljetukseen. Meiltä löydätte erikokoiset lavat (10-25m³) jätteille. Vuokraamme vaihtolavoja niin lyhyt- kuin pitkäaikaisiin projekteihin.

Ammattitaitoiset kuljettajamme toimittavat roskalavat kohteeseen ja pois, ja jätteet asianmukaisesti jäteasemille. Neuvomme myös mielellämme jätteiden lajittelussa, jotta jätemaksut pysyvät aisoissa.

Jätteiden lajittelulla säästöjä jätemaksuissa


Jätteiden lajittelulla saa aikaan merkittäviä säästöjä. Puu-, metalli-, betoni- ja rakennusjäte kannattaa eritellä ja saada säästöjä tätä kautta. Hyvänä nyrkkisääntönä voi pitää: mitä sekalaisempaa jäte on, sitä suurempi jätemaksu on.

Lehdet ja risut kannattaa myös eritellä, mikäli käytössä on useampi vaihtolava.

Ota yhteyttä


Ota yhteyttä meihin, me autamme sinua kuljetus-, maa-aines- ja maanrakennustarpeissasi.