Kaarinalainen perheyritys


Kuljetusliike Gunn on palvellut asiakkaitaan ammattitaidolla jo lähes neljän vuosikymmenen ajan. Vaikka uusi sukupolvi on ottanut ohjat, on sama rakkaus tekemiseen ja asiakkaiden auttamiseen säilynyt.

Olavi ja Kari Gunn perustivat yhdessä vuonna 1983 kuljetusliikkeen. Yritys aloitettiin kahden auton voimin ja vuosien saatossa yritys on kasvanut kymmenkunta henkilöä työllistäväksi perheyritykseksi. Vuosien saatossa yritys on muutettu osakeyhtiöksi ja palvelut ovat monipuolistuneet myös kaivuupalveluihin. Nykyään Olavi nauttii hyvin ansaituista eläkepäivistä ja päivittäisestä toiminnasta vastaa Kari. Mukaan ovat päässeet myös Karin lapset Katarina ja Patrick.

Kuljetusliike Gunn Oy on kaarinalainen perheyritys, joka toimii Turun talousalueella. Yrityksemme kuljettaa laaja-alaisesti maa-aineksia niin yksityisille kuin yrityksillekin. Lisäksi yrityksemme tarjoaa kaivuupalveluita, vaihtolava- ja kappaletavarakuljetuksia. Yrityksessämme työskentelee reilu kymmenen rautaista kuljetusalan ammattilaista.

Meille yrityksenä tärkeimpiä ovat asiakkaat. Olemme erityisen ylpeitä jopa vuosikymmeniä pitkistä asiakassuhteistamme. Haluamme vaalia asiakassuhteitamme parhaan kykymme mukaan. Pyrimme joustamaan asiakkaidemme tarpeiden mukaan mahdollisimman hyvin ja tekemään mahdottomasta mahdollista.

Miksi valita meidät?


  • Mahtavat kuljettajamme. Ammattitaitoiset ja kokeneet kuljettajamme ovat toimintamme tärkein tekijä. Heidän ansiosta saatte maa-ainekset varmoin ottein toimitettuna kohteeseen.
  • Autamme sinua hädän hetkellä. Me haluamme palvella sinua joustavasti, jotta rakennusurakkasi etenee aikataulussa, ilman turhia keskeytyksiä.
  • Monipuolinen kuljetuskalusto. Pystymme auttamaan sinua erilaisissa tilanteissa kattavasti.

Ota yhteyttä


Ota yhteyttä meihin, me autamme sinua kuljetus-, maa-aines- ja maanrakennustarpeissasi.