Erilaiset hiekat ja sorat


Hiekkoja käytetään monipuolisesti piharakentamisessa.

Vaikka murskeet ovat pääasiassa hiekat jo syrjäyttäneet rakennustyömailla, käytetään hiekkoja yhä monipuolisesti. Esimerkiksi leikkipaikoilla, uimarannoilla, pihassa ja puutarhassa erilaisia hiekkoja käytetään paljon.

Hiekan raekoko määrittää hiekan käyttötarkoituksen. Esimerkiksi hiekkalaatikoille tarvitaan mahdollisimman hienojakoista hiekkaa, jotta hiekkakakut onnistuvat. Kun taas keinujen alla käytetään turvahiekkaa, joka ei tiiivisty ja on näin turvallinen putoamisalusta. Turvahiekkaa käytetään myös nurmikon ilmaamiseen ja rantalentopallokentillä.

Uimarannoilla voidaan käyttää monipuolisesti erilaisia hiekkoja. Osa haluaa mahdollisimman hienojakoista hiekkaa ja toiset pitävät karkeammasta hiekasta, jossa on joukossa myös pieniä kiviä.

Hiekkoja käytetään vielä pienissä määrin rakennustyömailla. Esimerkiksi salaojasoraa käytetään jonkin verran salaojissa ja kaapelityömailla hienoa seulottua hiekkaa.

Käyttökohteet:


  • leikkihiekka hiekkalaatikoihin
  • turvahiekka keinujen ja kiipelytelineiden alle, rantalentopallokentälle
  • täytehiekka rannalle, pihalle, puutarhaan
  • salaojasora salaojiin, rannalle

Nopeat toimitukset ammattitaidolla


Toimitamme erilaiset hiekat ja sorat nopealla aikataululla sinunkin tarpeisiisi.

Ota yhteyttä meihin, niin me kerromme mielellämme erilaisista hiekkalajikkeista ja autamme hiekkalajikkeen valinnassa. Toimitamme erilaiset maa-ainekset 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta. Toimitukset onnistuvat toiveidenne mukaan joko pienemmällä kalustolla ahtaisiin paikkoihin tai tehokkaasti yhdistelmäkuormittain kohteeseesi.

Ota yhteyttä


Ota yhteyttä meihin, me autamme sinua kuljetus-, maa-aines- ja maanrakennustarpeissasi.