Maansiirto


Maansiirto on erilaisten maa-ainesten siirtoa paikasta toiseen. Maansiirrolle tulee tarvetta erilaisten kaivuutöiden yhteydessä, esimerkiksi ylijäämämaa siirretään pois tontilta.

Teemme paikallisia maansiirtoja ja kauttamme on myös saatavilla tarvittaessa täytemaata Turun talousalueelle. Maansiirto onnistuu erikokoisten kuorma-autojen (3-5-akselisten) ja yhdistelmien avulla (8-9-akseliset). Suoritamme myös pidemmän matkan maansiirtoja. Kuljetamme esimerkiksi saastuneita maita maankaatopaikalle Saloon, Poriin ja Riihimäelle.

Voimme toimittaa myös kaikki työmaalla tarvittavat konepalvelut: lastaukset, kaivuupalvelut ja maansiirrot. Ajot voidaan suorittaa tarvittaessa ripeästi useamman auton voimin. Monipuolisen kuljetuskaluston ansiosta mahdumme myös ahtaisiin paikkoihin.

Esimerkkejä maansiirrosta:


  • ylijäämämaan siirto pois tontilta
  • saastuneiden maiden siirto maankaatopaikalle
  • työkohteiden täyttö, esimerkiksi maisemointi
  • asiakkaan omien maa-ainesten siirrot varastolta toiselle

monipuolinen kalusto mahdollistaa kattavat maansiirrot


Kuljetusliike Gunnin monipuolisen kaluston avulla suoritamme erilaiset maansiirrot helposti ja nopeasti.

Yrityksemme kaluston avulla pystymme palvelemaan sinua laaja-alaisesti erilaisissa maansiirtotöissä. Kuljetamme niin louheet, ylijäämämaat kuin saastuneet maat tehokkaasti ja asianmukaisesti työmaalta pois.

Erikokoiset autot mahdollistavat työskentelyn tehokkaasti erilaisissa kohteissa. Ahtaissa kohteissa pystymme palvelemaan pienemmän auton kanssa ja toisaalta pystymme tehokkaaseen suurien massojen siirtoon useamman auton voimin. Yrityksemme tarjoaa myös kaivuupalveluita, joten lastaukset onnistuvat myös meiltä.

Ota yhteyttä


Ota yhteyttä meihin, me autamme sinua kuljetus-, maa-aines- ja maanrakennustarpeissasi.